Akupressur

av | feb 26, 2021

För Hälsa och Välmående

Akupressur

Akupressur kan göra att du släpper stress och oroliga tankar, tar bort frustration, ger en energi-boost, stärker matsmältningen och/eller minskar smärta. Akupressur är särskilt hjälpsamt för långsamma sjukdomsförlopp och bidrar till bättre hälsa.

Behandlingen stimulerar meridiansystemet på samma sätt som akupunktur men istället för nålar används tryck på huden med finger. Behandlingen gör att energin flödar mer harmoniskt i kroppen så att du upplever inre balans och läkning. Behandlingen görs med kläderna på medan du vilar under en filt.

Yogaterapi

Yogaterapi inkluderar akupressur och kunskap om hur specifika yogaövningar, meditationer, kost och livsstil återskapar balans i kropp och sinne. Min utbildning i Kundaliniyogaterapi inkluderar Ayurveda och Traditionell Kinesisk Medicin.

En konsultation börjar med ett samtal för att kartlägga dina behov. Vi går sedan igenom yogapositioner och/eller en meditation som kan hjälpa dig. Du får ta del av kostråd som passar dig. Sessionen avlutas med akupressur och energihealing.

Jag rekommenderar att du bokar 4-5 tillfällen för att behandlingen ska ge långsiktig effekt.

Kontakta mig för att boka tid på 073-759 26 48 eller via kontaktformuläret här Kontakt – YogaVis.

Arholmagatan 11 B, 76161 Norrtälje

073-759 26 48

annette@yogavis.se