Om mig

av | jun 19, 2017

Om mig

Yogans verktyg ger mig stabilitet, inre styrka och låter mig komma i djupare kontakt med mig själv. Mitt yogiska namn är Gian Harpriya Kaur. Namnet betyder att min väg i livet är att vara den kreativa och framgångsrika kvinnan som manifesterar min älskade Guds vänlighet och vishet här på jorden. En både betydelsefull och fin uppgift som påminner mig om att yogan inte bara handlar om att lyssna inåt utan handlar mycket om att bidra med mina förmågor till andra. Det vi praktiserar i yogan – att stärka kropp, sinne och själ – behöver också få uttryck utanför mattan. Därför är gemenskapen och utbytet med varandra i yogagrupperna en viktig del av mina klasser. Jag vill gärna dela med mig av yogans tekniker till dig!

För cirka 10 år sedan kom jag i kontakt med Kundaliniyoga då jag började gå på yogaklasser. 2016 gick jag yogalärarutbildningen och jag har hållit klasser sedan dess. Jag är certifierad Kundaliniyogalärare och på Atmajala i Norrtälje har jag lett yogaklasser sedan tre år tillbaka. Under 2020 utvecklade jag Kundaliniyoga Online och har Lunchyoga, Yoga på stol och yoga på matta online.

Genom utbildningen till Kundaliniyogaterapeut 2017-2020 utvidgade jag mina kunskaper inom Kundaliniyogans verktyg för självläkande samt inom Traditionell Kinesisk Medicin. Jag ger gärna tips om kost och specifika yogaövningars effekter för hälsa och välmående i samband med klasser. Jag tar också emot för enskilda konsultationer i yogaterapi då vi kan jobba specifikt med dina behov.

Jag gillar verkligen mantran och deras läkande och balanserande effekt och jag chantar och gärna tillsammans med yogagruppen. Jag är även utbildad Gongmästare och jag har en vacker kvalitetsgong på plats på Atmajala

Anmälan till kurser kan göras direkt till mig på tel/sms 073-759 26 48.

Arholmagatan 11 B, 76161 Norrtälje

073-759 26 48

annette@yogavis.se