Om mig

av | jun 19, 2017

Om mig

Om Mig
Yogans verktyg ger mig stabilitet, inre styrka och kontakt med min själ. Att leva en yogisk livsstil innebär att ge mig själv gåvan att yoga och meditera varje morgon. I vardagen innebär det att välja vänlighet, att låta hjärtat leda och ha modet att följa mina drömmar.

När jag gick Kundaliniyogalärarutbildningen 2016-2017 på Stockholms Kundaliniyogacenter så insåg jag snart att jag verkligen ville dela med mig av teknikerna i Kundaliniyogan. Då startade jag mitt företag och började ge klasser och det har jag fortsatt med.

Att chanta mantran tilltalar mig mycket och det är en av många effektiva och upplyftande tekniker i Kundaliniyogan. Jag chantar gärna mantran live för yogagruppen.

Jag gick gongmästarutbildning redan 2012 men det var först 2019 i samband med en fördjupningskurs i gong med Mehtab Benton som jag köpte en egen gong. Gongen är en Uranusgong från Paiste och jag spelar på den under vilan på klasserna på Andrummet i Norrtälje.

Genom utbildningen till Kundaliniyogaterapeut 2017-2020 med Guru Dharam fördjupade jag mina kunskaper om Kundaliniyoga, Ayurveda och Traditionell Kinesisk Medicin. Dessa är kompletterande tekniker för läkande och för att återskapa god hälsa.

Jag är certifierad Kundaliniyogalärare, certifierad Kundaliniyogaterapeut och Gongmästare.

Välkommen att kontakta mig på tel/sms 073-759 26 48.

Arholmagatan 11 B, 76161 Norrtälje

073-759 26 48

annette@yogavis.se