Välkommen till YogaVis

Kundaliniyoga Norrtälje

Kundaliniyoga Norrtälje

Varmt välkommen till YogaVis i Norrtälje! Genom Kundaliniyogan får vi ta del av tusenårig vishet och kommer i djupare kontakt med vår inre vägvisare. 

YogaVis erbjuder klasser i Kundaliniyoga – på Atmajala i Norrtälje och Online via Zoom.

Yogan stärker kroppen, balanserar sinnet och bidrar till välmående. Klasserna ger dig möjlighet att komma närmare ditt inre, förbättra din hälsa och uppleva gemenskapen i yogagrupperna. 

Symbolerna i min logga speglar min egen upplevelse av att yoga.

Hjärtat står för kärleken som lyser i mörkret trots rädsla, sorg och smärta. Det handlar om hjärtats vishet, vår koppling till moder jord som en djup källa till kärlek och inre läkande. Stjärnan står för vår koppling till det oändliga universum och själens eviga klara ljus.

Yoga Retreat

Yoga Kurser

Yoga på stol

Kundaliniyoga Norrtälje

Om mig

Yogans verktyg ger mig stabilitet, inre styrka och låter mig komma i djupare kontakt med mig själv.

Jag som driver företaget heter Annette och jag vill dela med mig av yogans tekniker till dig! Jag är certifierad Kundaliniyogalärare sedan 2017 samt certifierad Yogaterapeut sedan 2020. I Norrtälje håller jag klasser sedan 2017 och nu även online. Förutom alla härliga pass och meditationer så gillar jag Gongens sköna ljudvibrationer och jag älskar de vackra mantran som finns i Kundaliniyogan. Så när du går på klasser hos mig så kommer du att få vila till Gong och chanta härliga mantran.

Kundaliniyoga Norrtälje

Arholmagatan 11 B, 76161 Norrtälje

073-759 26 48

annette@yogavis.se