Yoga Retreat och Workshop

av | feb 26, 2021

Yoga Retreat och Workshops

Yoga- och Kajakretreat 🌊🛶

Välkommen på Kajak och Yogaretreat i sommar onsdagarna 24 juli och 14 augusti! I samarbete med Kajak- och Uteliv på Gräddö.

Dagen startar vi i Gräddö på Rådmansö som ligger utanför Norrtälje. I dagsturen ingår det två yogapass, lunchmeditation och lunchlåda. En friluftsguide är med på hela kajakturen ✨🌊💚. Yogamattor och kajaker finns på plats.

Läs mer och anmälan: Yoga och kajakretreat

✨💕 Yogaretreat i Häverö 16-18 augusti ✨✨

Välkommen till en helg med Kundaliniyoga och gemenskap i lantlig miljö. Kursgården har plats för 14 personer i enkelrum. Från gården syns betande kor och vackra Häverö kyrka från 1300-talet ligger på promenadavstånd.
Vi bjuder in dig till yoga, meditation och avkoppling för att hitta in i dig själv. Att lyssna inåt ger förnyad motivation och klarhet kring vad som är din grej och dina målsättningar. Att sätta fokus på vad som är viktigt ger oss energi och hjälper oss släppa det vi inte behöver. Retreatet innebär en trygg miljö med andra likasinnade. På kursgården vistas bara vi som deltar i retreatet.
Detta ingår: Kundaliniyoga med gongvila och meditation (4 klasser), Breathwalk (gående yoga/meditation) (2 pass), Delningscirkel. Chanting. Tid för reflektion. Kvällsaktiviteter: Trumresa, Gongvila och Fullmåneceremoni. Vi bjuder också på god näringsrik vegetarisk kost.

Arholmagatan 11 B, 76161 Norrtälje

073-759 26 48

annette@yogavis.se